Пропускане към основното съдържание

Думите на Станишев отлитат, направеното от нас остава!

Премиерът Бойко Борисов отново повтори тезата си, че „направеното от ГЕРБ остава“
Премиерът Бойко Борисов отново повтори тезата си, че „направеното от ГЕРБ остава“. Повод за това даде откриването на новото кръстовище на две нива при Телевизионната кула в София.


„Да кажа още веднъж на Станишев – думите му отлитат, не ги чувам, направеното от нас остава“, заяви Борисов по време на церемонията.

„Догодина правим Семинарията, до края на годината ще стане кръстовището на Военномедицинския институт, а сега – Северната тангента, всичко е платено, в момента се проектира. Мечтите на много поколения софиянци да имат метро, Южна дъга, кръстовища, естакади и подземни паркинги се видя, че са изпълними”, отчете премиерът.

Кръстовището при Телевизионната кула е пуснато три месеца предсрочно. Ремонтът започна в началото на април. Реконструкцията струва над 20 млн. лв. Със спестените около 3 млн. лева от проекта са обновени участъци от булевард "Драган Цанков" и бул. "Евлоги и Христо Георгиеви".

Столичният кмет Йорданка Фанъкова съобщи, че до края на декември се очаква да бъде готово кръстовището на две нива при булевардите "Иван Гешов" и "Георги Софийски". С помощта на шумоизолация, движението на автомибили няма да пречи на живеещите в района.

Довечера Фандъкова ще провери на място осветлението на новоизграденото кръстовище при Телевизионната кула и коледната украса.

Участъкът на две нива беше осветен от Негово Високопреосвещенство Знеполски епископ Йоан.

„В последно време ние често чуваме различни човеци да казват - „Ама отново магистрала и път”. Да де, ама, за да видим нашата красива родина, трябва да минем по път. Така че в друг аспект, слава Богу, че има пътища, слава Богу, че можем да минем, защото Господ Иисус Христос казва: „Аз съм пътят, истината и животът”. Трябва да знаем пътя, за да знаем накъде вървим и накъде отиваме”, каза епископът.

"Истински се надявам, че ще ви чуят всички водачи, всички шофьори, които минават през това кръстовище. По-дълго да издържи, със здрави мантинели”, отвърна му Борисов, цитиран от "Фокус".

Източник dnes.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Ралица Тошкова в порно снимка

В общество от педали и вечни скандали се взриви и още един сексскандал, този път на невероятния модел  Ралица Тошкова , врътнала едно фелацио на предполагаемия късметлия Владо Арабаджиев, с когото се знае, че красавицата има отношения. Стана модерно да гледаме порно снимки и клипове на звезди, така че скоро време ще вземат да ни станат банални, но дотогава има още какво да се види. На всички бе любопитно да надникнат в дебрите на сексуалните възможности , които  адреналинката  Яна  показа пред цяла България или пък на други звезди, но определено тя бе в класацията топ десет зад позиция номер 1. Сега има и други кандидатки да си показват “дреболиите” като вече споменатата палавница Тошкова. Девойчето е имала много любовници като например футболиста Ники Михайлов и Александър Младенов, както и още една тайфа с известни пелейбои, така че кой е на знаменития фотос, не се знае, въпреки че за най-вероятен се смята  Арабаджиев . В крайна сметка може да заключим, че с възможностите на сексапил

Коледни и зимни изображения и картички

Коледни пожелания Коледни стихотворения за деца

България излага на опасност връзките си и с Израел, и с арабските страни

Близо две седмици след експлозията в пълен с израелски туристи автобус българските следователи казват, че още не са идентифицирали атентатора и не обявяват публично кой смятат, че стои зад атентата. Ако следите продължават да са неясни, какво ще е отражението на трагедията върху малката балканска страна, е ясно: тя излага на опасност тесните си връзки както с Израел, така и с арабските страни в Близкия изток, пише в днешния си брой в. "Ню Йорк таймс". Българските власти видимо не са склонни да се присъединят към израелския премиер Бенямин Нетаняху, който публично хвърли вината за атентата върху Хизбула и Иран - становище, което неофициално се споделя от американски представители. Вместо това правителството се опитва да не разкрива подробности по разследването, надявайки се да избегне грешки в ситуация с глобални политически последици и отражения върху сигурността на фона на все повече свидетелства за война в сянка между Израел, от една страна, и Иран и Хизбула от друга. Вестн