Пропускане към основното съдържание

Цигарена Асоциация НАС ше се бори за правата на пушачите

Новоучредена организация ще се бори за правата на пушачите

Цигарена Асоциация НАС ше се бори за правата на пушачите
Новоучредената Национална асоциация на свободните (НАС) ще се бори за правата на пушачите, заявиха от организацията.


Сред членовете й са известни личности като Андрей Слабаков, Джоко Росич, д-р Милан Миланов, Орлин Горанов и водещата Мария Игнатова, Елена Ваташка, председател на Сдружението на българските футболни фенове и др.

Репресивна, неевропейска и нетолерантна нарече забраната за тютюнопушене режисьорът Андрей Слабаков. По думите му тя насърчава хората към корупция и доносничество.

Ние сме за пълна забрана на пушенето на местата, където трябва да сме заедно по принуда (като училища и др.), заяви Джоко Росич. При заведенията, където такава необходимост няма, тоталната забрана по заведенията би следвало да отпадне, категоричен е актьорът.

Забраната „унищожава“ икономиката на една стотна от българското население, възмути се пък д-р Милан Миланов, председател на Етичната комисия при Българския лекарски съюз.

Учредителите обявиха още, че асоциацията ще се бори и срещу закони , които не работят в полза на всички български граждани. Като такива закони те посочиха този за футболното хулиганство, както и нормативните разпоредби за майчинството при второ дете, които далеч не насърчават раждаемостта.

На 1 февруари отново ще се свика митинг относно забраната за тютюнопушенето, обявиха от НАС.

Сдружението обединява активните до момента интернет групи: Сдружение на заведенията в България и Движение „Свободен Избор” с близо 10 000 членове, представители на браншовите организации на ресторантьорите и хотелиерите и представители на малкия и среден бизнес в България.

Източник dnes.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Ралица Тошкова в порно снимка

В общество от педали и вечни скандали се взриви и още един сексскандал, този път на невероятния модел  Ралица Тошкова , врътнала едно фелацио на предполагаемия късметлия Владо Арабаджиев, с когото се знае, че красавицата има отношения. Стана модерно да гледаме порно снимки и клипове на звезди, така че скоро време ще вземат да ни станат банални, но дотогава има още какво да се види. На всички бе любопитно да надникнат в дебрите на сексуалните възможности , които  адреналинката  Яна  показа пред цяла България или пък на други звезди, но определено тя бе в класацията топ десет зад позиция номер 1. Сега има и други кандидатки да си показват “дреболиите” като вече споменатата палавница Тошкова. Девойчето е имала много любовници като например футболиста Ники Михайлов и Александър Младенов, както и още една тайфа с известни пелейбои, така че кой е на знаменития фотос, не се знае, въпреки че за най-вероятен се смята  Арабаджиев . В крайна сметка може да заключим, че с възможностите на сексапил

Коледни и зимни изображения и картички

Коледни пожелания Коледни стихотворения за деца

България излага на опасност връзките си и с Израел, и с арабските страни

Близо две седмици след експлозията в пълен с израелски туристи автобус българските следователи казват, че още не са идентифицирали атентатора и не обявяват публично кой смятат, че стои зад атентата. Ако следите продължават да са неясни, какво ще е отражението на трагедията върху малката балканска страна, е ясно: тя излага на опасност тесните си връзки както с Израел, така и с арабските страни в Близкия изток, пише в днешния си брой в. "Ню Йорк таймс". Българските власти видимо не са склонни да се присъединят към израелския премиер Бенямин Нетаняху, който публично хвърли вината за атентата върху Хизбула и Иран - становище, което неофициално се споделя от американски представители. Вместо това правителството се опитва да не разкрива подробности по разследването, надявайки се да избегне грешки в ситуация с глобални политически последици и отражения върху сигурността на фона на все повече свидетелства за война в сянка между Израел, от една страна, и Иран и Хизбула от друга. Вестн