Пропускане към основното съдържание

Борисов – президент, президент. Ама първо венчило!

Бойко Борисов заяви пред TV7, че на тези президентски избори няма да е кандидатът на ГЕРБ за „Дондуков“ 2, но пък щял да се кандидатира за следващите.

„Преди тях ще се оженя, защото не може да съм президент без първа дама“, пошегува се премиерът.

Той отново припомни, че ГЕРБ ще има свой кандидат за президент на изборите 2 в 1 и той ще бъде достатъчно добър.

Борисов не коментира възможността регионалният министър Росен Плевнелиев да е кандидатът за държавен глава.

Още по темата

„Такива приказки не ми се слушат“, каза той и заяви, че в някои от министерствата заместник-министрите са достатъчно добри да станат министри.

„Екипите на министрите станаха добри, вече се сработиха със заместниците си“, допълни премиерът.

Борисов отсече, че името на кандидата за президент от ГЕРБ ще бъде обявено на 4 септември, и отхвърли възможността ГЕРБ да отиде на президентските избори заедно със СДС.

„Видях ги в парламента, няма да правим грешки. Ако за някой вчера имаше удар, той е за Мартин. Мартин Димитров аз го харесвам, имаме си приказките като колеги, но той се вкара така ужасно в сценария на Костов“, каза Бойко Борисов.

По думите на премиера в някои от предложенията, които лидерът на СДС Мартин Димитров и сините дадоха по време на дебатите по вота на недоверие, има много логика и те ще бъдат разгледани внимателно заедно с вътрешния министър Цветан Цветанов.

„Нищо не ме учудва в много премерените действия между Синята коалиция, БСП и ДПС“, коментира премиерът вчерашния вот на недоверие срещу кабинета му.

Борисов заяви, че сега се повтаря сценарият, начинът, по който Иван Костов е торпилирал всяко ново движение или партия, за да я вкарва накрая в „кошарата на БСП”.
„НДСВ проведе първите преговори за коалиционно правителство със СДС, Костов нарочно тогава торпилира тази възможност“, каза още премиерът.

Източник dnes.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Ралица Тошкова в порно снимка

В общество от педали и вечни скандали се взриви и още един сексскандал, този път на невероятния модел  Ралица Тошкова , врътнала едно фелацио на предполагаемия късметлия Владо Арабаджиев, с когото се знае, че красавицата има отношения. Стана модерно да гледаме порно снимки и клипове на звезди, така че скоро време ще вземат да ни станат банални, но дотогава има още какво да се види. На всички бе любопитно да надникнат в дебрите на сексуалните възможности , които  адреналинката  Яна  показа пред цяла България или пък на други звезди, но определено тя бе в класацията топ десет зад позиция номер 1. Сега има и други кандидатки да си показват “дреболиите” като вече споменатата палавница Тошкова. Девойчето е имала много любовници като например футболиста Ники Михайлов и Александър Младенов, както и още една тайфа с известни пелейбои, така че кой е на знаменития фотос, не се знае, въпреки че за най-вероятен се смята  Арабаджиев . В крайна сметка може да заключим, че с възможностите на сексапил

Коледни и зимни изображения и картички

Коледни пожелания Коледни стихотворения за деца

България излага на опасност връзките си и с Израел, и с арабските страни

Близо две седмици след експлозията в пълен с израелски туристи автобус българските следователи казват, че още не са идентифицирали атентатора и не обявяват публично кой смятат, че стои зад атентата. Ако следите продължават да са неясни, какво ще е отражението на трагедията върху малката балканска страна, е ясно: тя излага на опасност тесните си връзки както с Израел, така и с арабските страни в Близкия изток, пише в днешния си брой в. "Ню Йорк таймс". Българските власти видимо не са склонни да се присъединят към израелския премиер Бенямин Нетаняху, който публично хвърли вината за атентата върху Хизбула и Иран - становище, което неофициално се споделя от американски представители. Вместо това правителството се опитва да не разкрива подробности по разследването, надявайки се да избегне грешки в ситуация с глобални политически последици и отражения върху сигурността на фона на все повече свидетелства за война в сянка между Израел, от една страна, и Иран и Хизбула от друга. Вестн