Пропускане към основното съдържание

"Атака" ще изчисти софийските тоалетни

София е град на елементарните неудобства, които вече са се превърнали в риск и заплаха за сигурността ни. Това мнение изрази днес кандидатът на "Атака" за кмет на София Николай Пехливанов. На пресконференция в централата на партията той постави проблема за реакцията на институциите във връзка с достъпната градска среда и представи своя модел за разрешаване на проблема.
Като един от най-отвратителните примери по думите му за ненормалния начин, по който живеем като обитатели на европейска столица, той посочи състоянието на градските тоалетни и подлезите на София.
Пехливанов представи на журналистите филм за състоянието на градските тоалетни и подлезите в най-оживените, централи части на града, превърнати в свърталища на наркомани, бездомници, сметища и опасни за живота и здравето на хората.
Според Пехливанов за около 60 - 65- те тоалетни на територията на града ни София, са необходими не повече от 1 млн. лева, които на фона на над милиардния бюджет на София са незначителни. Близо 15 от тях били дадени на концесия, но не се стопанисвали, а общината нямала регистър и не знаела колко и къде са те в града. Градът ни обаче има нужда от по- голям брой тоалетни, смята кандидат кметът от "Атака".
Плачевно е и състоянието на 54-те подлеза, от които над 20 са превърнати в тоалетни, като тези в самия център - на "Орлов мост", до Народното събрание и Софийския университет. В състоянието, в което са подлезите в момента - особено този до Полиграфическия комбинат, е по- безопасно да пресечеш "Цариградско шосе" отгоре, отколкото да преминеш през тях, каза Пехливанов.
По негови изчисления за ремонтиране на подлезите са необходими общо 3 млн. лева или по около 60 хил. на подлез.
"Атака" е инициирала подписка в четири пункта на столицата за набиране на подписи, за да бъде решен проблемът с градските тоалетни и подлезите. До момента са събрани 2000 подписа. След приключване на подписката те ще бъдат предадени на кмета Йорданка Фандъкова. Ако обаче наесен Пехливанов спечели 
надпреварата за столичен градоначалник, този проблем ще бъде окончателно решен, обеща той.

Източник dnes.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Ралица Тошкова в порно снимка

В общество от педали и вечни скандали се взриви и още един сексскандал, този път на невероятния модел  Ралица Тошкова , врътнала едно фелацио на предполагаемия късметлия Владо Арабаджиев, с когото се знае, че красавицата има отношения. Стана модерно да гледаме порно снимки и клипове на звезди, така че скоро време ще вземат да ни станат банални, но дотогава има още какво да се види. На всички бе любопитно да надникнат в дебрите на сексуалните възможности , които  адреналинката  Яна  показа пред цяла България или пък на други звезди, но определено тя бе в класацията топ десет зад позиция номер 1. Сега има и други кандидатки да си показват “дреболиите” като вече споменатата палавница Тошкова. Девойчето е имала много любовници като например футболиста Ники Михайлов и Александър Младенов, както и още една тайфа с известни пелейбои, така че кой е на знаменития фотос, не се знае, въпреки че за най-вероятен се смята  Арабаджиев . В крайна сметка може да заключим, че с възможностите на сексапил

Коледни и зимни изображения и картички

Коледни пожелания Коледни стихотворения за деца

България излага на опасност връзките си и с Израел, и с арабските страни

Близо две седмици след експлозията в пълен с израелски туристи автобус българските следователи казват, че още не са идентифицирали атентатора и не обявяват публично кой смятат, че стои зад атентата. Ако следите продължават да са неясни, какво ще е отражението на трагедията върху малката балканска страна, е ясно: тя излага на опасност тесните си връзки както с Израел, така и с арабските страни в Близкия изток, пише в днешния си брой в. "Ню Йорк таймс". Българските власти видимо не са склонни да се присъединят към израелския премиер Бенямин Нетаняху, който публично хвърли вината за атентата върху Хизбула и Иран - становище, което неофициално се споделя от американски представители. Вместо това правителството се опитва да не разкрива подробности по разследването, надявайки се да избегне грешки в ситуация с глобални политически последици и отражения върху сигурността на фона на все повече свидетелства за война в сянка между Израел, от една страна, и Иран и Хизбула от друга. Вестн