Пропускане към основното съдържание

Станишев стартира кампанията на БСП с древен ритуал

БСП тръгва на избори от Перперикон

БСП тръгва на избори от Перперикон
С вино и огън БСП тръгва на избори от Перперикон. Тракийски жрици ще пресъздадат за соцлидера Сергей Станишев гадателския ритуал, с който в древността се е славел Скалният град, пише "Стандарт".


150 комсомолци очакват шефа на "Позитано" в светилището. Край каменния олтар в останките от царския дворец социалисти ще влязат в ролята на жреци на бог Дионис. По височината на пламъците те ще предричат резултатите от изборите.

Това разказал за вестника лидерът на червените в Кърджали и водач на местната листа Милко Багдасаров. Хората му са категорични, че огнената им прогноза за изборите ще е по-точна от тази на социолозите.

Шоуто на Перперикон е специално за старта на кампанията на Станишев. Обиколката му в страната тръгва тази сутрин от Стара Загора, където соцлидерът е първи в листата на БСП. По-късно през деня Станишев отива в Кърджали и се качва на Перперикон. Социалистите са направили връзка между откритата в светилището древна петолъчка с излизащи от нея слънчеви лъчи и символа на червените. "Петолъчката на Перперикон свидетелства за най-древния клуб на социалистите, а ние ще представим там една от най-младите листи в страната", похвали се Багдасаров.

Официалният старт на червената агитация е на 13 април в столичния Южен парк. Там БСП разпъва 31 шатри, колкото са избирателните райони. Кампанията ще бъде открита като митинг с политически речи, след което ще има хепънинг. Кметът на Калофер Румен Стоянов, втори в листата на БСП за Пловдив-област, ще свири на гайда. Градоначалникът е признат майстор на фолклорния инструмент и е сред остриетата на БСП за бъдещия парламент.

Междувременно вчера Станишев остро критикува решението на ЦИК да не разкрива кода на софтуера, който ще брои изборните резултати. Решението е взето с гласовете на ГЕРБ, "Атака" и НДСВ и говори за страх от резултатите, заяви Станишев. Той добави, че БСП вече има подкрепата на 6 ключови военни организации заради стратегията на червените да върнат социалните права на военнослужещите. При срещата на соцлидера с КРИБ стана ясно, че ръководството й подкрепя платформата на БСП за "Дигитална България" и електронното правителство.

Източник dnes.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Ралица Тошкова в порно снимка

В общество от педали и вечни скандали се взриви и още един сексскандал, този път на невероятния модел  Ралица Тошкова , врътнала едно фелацио на предполагаемия късметлия Владо Арабаджиев, с когото се знае, че красавицата има отношения. Стана модерно да гледаме порно снимки и клипове на звезди, така че скоро време ще вземат да ни станат банални, но дотогава има още какво да се види. На всички бе любопитно да надникнат в дебрите на сексуалните възможности , които  адреналинката  Яна  показа пред цяла България или пък на други звезди, но определено тя бе в класацията топ десет зад позиция номер 1. Сега има и други кандидатки да си показват “дреболиите” като вече споменатата палавница Тошкова. Девойчето е имала много любовници като например футболиста Ники Михайлов и Александър Младенов, както и още една тайфа с известни пелейбои, така че кой е на знаменития фотос, не се знае, въпреки че за най-вероятен се смята  Арабаджиев . В крайна сметка може да заключим, че с възможностите на сексапил

Коледни и зимни изображения и картички

Коледни пожелания Коледни стихотворения за деца

България излага на опасност връзките си и с Израел, и с арабските страни

Близо две седмици след експлозията в пълен с израелски туристи автобус българските следователи казват, че още не са идентифицирали атентатора и не обявяват публично кой смятат, че стои зад атентата. Ако следите продължават да са неясни, какво ще е отражението на трагедията върху малката балканска страна, е ясно: тя излага на опасност тесните си връзки както с Израел, така и с арабските страни в Близкия изток, пише в днешния си брой в. "Ню Йорк таймс". Българските власти видимо не са склонни да се присъединят към израелския премиер Бенямин Нетаняху, който публично хвърли вината за атентата върху Хизбула и Иран - становище, което неофициално се споделя от американски представители. Вместо това правителството се опитва да не разкрива подробности по разследването, надявайки се да избегне грешки в ситуация с глобални политически последици и отражения върху сигурността на фона на все повече свидетелства за война в сянка между Израел, от една страна, и Иран и Хизбула от друга. Вестн