Пропускане към основното съдържание

Кой работи по Коледа и Нова година

По Коледа и Нова година едни празнуват, а други точно тогава работят най-усилено
По Коледа и Нова година едни празнуват, а други точно тогава работят най-усилено. Десет са най-търсените професионалисти по тези празници, пише в. "Дейли телеграф".


На първо място е дизайнер на коледни елхи, който се грижи в големите магазини, компании и на обществените открити пространства за украсата на коледните дръвчета.

На второ място е ди джей на коледните и новогодишните партита, който трябва да може да съчетава актуалната клубна музика с по-затрогващи традиционни коледни и новогодишни парчета.

На трето място е готвач-специалист по приготвянето на миниатюрни тостове, петифури, тарталети, дребни сладки, тоест на всички солени и сладки хапки, предлагани по коледните и новогодишните партита и коктейли.

На четвърто място е водачът на впрегатни елени, използвани за придвижването на шейните на Дядо Коледа из скандинавските страни.

На пето място е една по-традиционна професия, от която мнозина имат нужда именно по Коледа и Нова година - личният лекар. Много често обаче той точно тогава е във ваканция и не реагира на отчаяните телефонни позиви на прекалилите с яденето или пийването пациенти.

На шесто място са специалистите по скубането на коледни и новогодишни пуйки и на всякакви други пернати, които се сервират на празничната трапеза. От тези професионалисти се изисква и да почистят пернатите от вътрешностите им.

На седмо място е професията на личен главен готвач, от която може да се възползва всеки, който може да приготви празничната вечеря за Коледа и Нова година на някое прекалено заето с празнуването семейство.

На осмо място е личният шопинг агент за възрастни хора в моловете и големите магазини. Във Великобритания човек може да си докара по 200 лири на ден от упражняването именно на тази
професия по празниците, изискваща само да се помага на възрастни хора с подбора на най-подходящи празнични подаръци.

На девето място е организаторът на коледни и новогодишни партита.

На десето място е професията на джуджето /хора дегизирали се като джуджета/, помагащо на Дядо Коледа за приготвянето на подаръците по време на най-разнородни партита или възстановки на сцената на Рождество Христово.

Интересното е, че в класацията не попадат професията на Дядо Коледа или на Снежанка, професията на журналистите, отразяващи без почивка празничната атмосфера или пък професията на пожарникарите, често пъти заставени да гасят по празниците пожари, причинени от пиротехническите" умения или по-скоро недостатъци на празнуващите, посочва БТА.

Източник dnes.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Ралица Тошкова в порно снимка

В общество от педали и вечни скандали се взриви и още един сексскандал, този път на невероятния модел  Ралица Тошкова , врътнала едно фелацио на предполагаемия късметлия Владо Арабаджиев, с когото се знае, че красавицата има отношения. Стана модерно да гледаме порно снимки и клипове на звезди, така че скоро време ще вземат да ни станат банални, но дотогава има още какво да се види. На всички бе любопитно да надникнат в дебрите на сексуалните възможности , които  адреналинката  Яна  показа пред цяла България или пък на други звезди, но определено тя бе в класацията топ десет зад позиция номер 1. Сега има и други кандидатки да си показват “дреболиите” като вече споменатата палавница Тошкова. Девойчето е имала много любовници като например футболиста Ники Михайлов и Александър Младенов, както и още една тайфа с известни пелейбои, така че кой е на знаменития фотос, не се знае, въпреки че за най-вероятен се смята  Арабаджиев . В крайна сметка може да заключим, че с възможностите на сексапил

Коледни и зимни изображения и картички

Коледни пожелания Коледни стихотворения за деца

България излага на опасност връзките си и с Израел, и с арабските страни

Близо две седмици след експлозията в пълен с израелски туристи автобус българските следователи казват, че още не са идентифицирали атентатора и не обявяват публично кой смятат, че стои зад атентата. Ако следите продължават да са неясни, какво ще е отражението на трагедията върху малката балканска страна, е ясно: тя излага на опасност тесните си връзки както с Израел, така и с арабските страни в Близкия изток, пише в днешния си брой в. "Ню Йорк таймс". Българските власти видимо не са склонни да се присъединят към израелския премиер Бенямин Нетаняху, който публично хвърли вината за атентата върху Хизбула и Иран - становище, което неофициално се споделя от американски представители. Вместо това правителството се опитва да не разкрива подробности по разследването, надявайки се да избегне грешки в ситуация с глобални политически последици и отражения върху сигурността на фона на все повече свидетелства за война в сянка между Израел, от една страна, и Иран и Хизбула от друга. Вестн