Пропускане към основното съдържание

Не съм убивал Мария, отношенията са ни служебни, оправда се Менашки

Не съм убивал Мария, отношенията са ни служебни, оправда се Менашки
Задържаният за убийството на 30-годишната Мария Златанова бивш полицай Михаил Менашки остава зад решетките. Бургаският окръжен съд не уважи искането на обвиняемия да бъде пуснат под домашен арест или освободен с парична гаранция.


”Не съм убивал Мария. Дори не я познавах добре. Във въпросната вечер бях на рожден ден на приятелката си”, заяви пред съдиите Менашки.

Той обясни, че никога не е имал връзка с убитата, познавал я бегло, тъй като тя била известна в Слънчев бряг. Според него е станало недоразумение и той е объркан със свой колега полицай, с когото красавицата преди време имала любовна авантюра.

По думите на 29-годишния Менашки отношенията му с убитата били чисто служебни. Мария често се обаждала направо на мобилните телефони на униформените от РПУ-Несебър, когато имало проблем в бар „Гларус”, където тя била управителка.

Той отрече да познава и 18-годишния Симеон Куминков, по чиито показания Михаил беше задържан от полицията.

Според съда доказателствата срещу обвиняемия обаче са категорични. Направената ДНК експертиза е доказала, че откритата по тениската му кръв е на убитата Мария и на младия й приятел. „Да не искате да ни убедите, че Симеон се е намушкал сам, намушкал е и Мария, а след това се е избърсал във вашата тениска?”, запита съдия Пламен Синков. На риторичния въпрос Менашки отговори с лаконичното „Варианти много”.

По време на процеса беше извадена още една любопитна подробност. Приятелката на експолицая, при която той уж бил на рожден ден, е посочила в показанията си, че с Михаил са били заедно часове преди убийството.

Според запознати Менашки отскоро бил сгоден за моделката Маргарита. Девойката обаче била много ревнива и постоянно му вдигала скандали заради Мария. Макар да не искала да се събират, убитата все пак се чувала понякога с обвиняемия. Заради това годеницата му на няколко пъти дори го заплашвала, че ще се самоубие, ако той не престане да се занимава с конкурентката й.

Ревнивката дори поискала от своя любим да набие 30-годишната управителка на бара. Маргарита признала пред полицаите, че често носела кухненски нож в себе си, в случай, че се наложи да се отбранява. Предстои да бъде доказано дали това е оръжието, с което е намушкана Мария.

Припомняме, че Михаил Менашки е обвинен в предумишлено убийство, за което го грози от 15 години до доживотен затвор без право на замяна.

На 2 септември вечерта Мария Златанова беше убита с нож, докато се качвала в колата приятеля си Симеон Куминков.

Автомобилът „Ауди Q7” е бил паркиран пред хотел „Гларус”, където жертвата е работела като управителка на бара. При нападението беше ранен в дясната ръка и 18-годишният Куминков.

Източник dnes.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Ралица Тошкова в порно снимка

В общество от педали и вечни скандали се взриви и още един сексскандал, този път на невероятния модел  Ралица Тошкова , врътнала едно фелацио на предполагаемия късметлия Владо Арабаджиев, с когото се знае, че красавицата има отношения. Стана модерно да гледаме порно снимки и клипове на звезди, така че скоро време ще вземат да ни станат банални, но дотогава има още какво да се види. На всички бе любопитно да надникнат в дебрите на сексуалните възможности , които  адреналинката  Яна  показа пред цяла България или пък на други звезди, но определено тя бе в класацията топ десет зад позиция номер 1. Сега има и други кандидатки да си показват “дреболиите” като вече споменатата палавница Тошкова. Девойчето е имала много любовници като например футболиста Ники Михайлов и Александър Младенов, както и още една тайфа с известни пелейбои, така че кой е на знаменития фотос, не се знае, въпреки че за най-вероятен се смята  Арабаджиев . В крайна сметка може да заключим, че с възможностите на сексапил

Коледни и зимни изображения и картички

Коледни пожелания Коледни стихотворения за деца

България излага на опасност връзките си и с Израел, и с арабските страни

Близо две седмици след експлозията в пълен с израелски туристи автобус българските следователи казват, че още не са идентифицирали атентатора и не обявяват публично кой смятат, че стои зад атентата. Ако следите продължават да са неясни, какво ще е отражението на трагедията върху малката балканска страна, е ясно: тя излага на опасност тесните си връзки както с Израел, така и с арабските страни в Близкия изток, пише в днешния си брой в. "Ню Йорк таймс". Българските власти видимо не са склонни да се присъединят към израелския премиер Бенямин Нетаняху, който публично хвърли вината за атентата върху Хизбула и Иран - становище, което неофициално се споделя от американски представители. Вместо това правителството се опитва да не разкрива подробности по разследването, надявайки се да избегне грешки в ситуация с глобални политически последици и отражения върху сигурността на фона на все повече свидетелства за война в сянка между Израел, от една страна, и Иран и Хизбула от друга. Вестн