Пропускане към основното съдържание

Всичко се решава с шумни арести, възмути се Цонев

Всичко се решава с шумни арести, възмути се Цонев
Всички проблеми у нас се решават с арести и публични акции, заяви бившият министър на отбраната Николай Цонев пред ТВ7 по повод на повдигнатите срещу него обвинения през 2010 г. за сключването на неизгодни сделки и ощетяване на държавата.


На 13 юни съдът оправда окончателно Цонев по обвиненията, че се е разпоредил не по предназначение с целеви средства на държавното дружество "Терем".

По думите на Цонев преди ареста му е имало оперативка при вътрешния министър Цветан Цветанов, който е наредил задържането му да бъде извършено "по възможно най-унизителния начин".

Задържането на Цонев беше заснето, а записът показваше как прокурор Роман Василев казва на бившия военен министър да легне на земята, защото е абсолютен престъпник.

Цонев припомни, че въпреки зрелищния му арест, Василев не е отстранен, а точно обратното – издигнат до длъжност във Върховната касационна прокуратура.

Бившият военен министър от кабинета на Сергей Станишев обясни още, че очаква да бъдат повдигнати и други обвинения срещу него. Той вече е завел дела срещу българската прокуратура в Страсбург.

В неделя Цонев оглави партия "Нова алтернатива", а днес той обясни, че с влизането си политиката отново цели промяна в съществуващото политическото статукво.

Като потенциален коалиционен партньор, макар и с известни резерви, той посочи единствено НДСВ.

Източник dnes.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Ралица Тошкова в порно снимка

В общество от педали и вечни скандали се взриви и още един сексскандал, този път на невероятния модел  Ралица Тошкова , врътнала едно фелацио на предполагаемия късметлия Владо Арабаджиев, с когото се знае, че красавицата има отношения. Стана модерно да гледаме порно снимки и клипове на звезди, така че скоро време ще вземат да ни станат банални, но дотогава има още какво да се види. На всички бе любопитно да надникнат в дебрите на сексуалните възможности , които  адреналинката  Яна  показа пред цяла България или пък на други звезди, но определено тя бе в класацията топ десет зад позиция номер 1. Сега има и други кандидатки да си показват “дреболиите” като вече споменатата палавница Тошкова. Девойчето е имала много любовници като например футболиста Ники Михайлов и Александър Младенов, както и още една тайфа с известни пелейбои, така че кой е на знаменития фотос, не се знае, въпреки че за най-вероятен се смята  Арабаджиев . В крайна сметка може да заключим, че с възможностите на сексапил

Коледни и зимни изображения и картички

Коледни пожелания Коледни стихотворения за деца

България излага на опасност връзките си и с Израел, и с арабските страни

Близо две седмици след експлозията в пълен с израелски туристи автобус българските следователи казват, че още не са идентифицирали атентатора и не обявяват публично кой смятат, че стои зад атентата. Ако следите продължават да са неясни, какво ще е отражението на трагедията върху малката балканска страна, е ясно: тя излага на опасност тесните си връзки както с Израел, така и с арабските страни в Близкия изток, пише в днешния си брой в. "Ню Йорк таймс". Българските власти видимо не са склонни да се присъединят към израелския премиер Бенямин Нетаняху, който публично хвърли вината за атентата върху Хизбула и Иран - становище, което неофициално се споделя от американски представители. Вместо това правителството се опитва да не разкрива подробности по разследването, надявайки се да избегне грешки в ситуация с глобални политически последици и отражения върху сигурността на фона на все повече свидетелства за война в сянка между Израел, от една страна, и Иран и Хизбула от друга. Вестн