Пропускане към основното съдържание

Шофьори са късметлиите с £38 млн. от "Евромилиони"

Дванадесет британски шофьори на автобуси спечелиха джакпота от 38 милиона британски лири или 45,6 милиона евро от лотарията "Евромилиони", съобщи в. "Дейли телеграф".


Шофьорите са от градчето Корби, графство Нортхамптъншир, съобщи NEWSru. Те вече 3 години участват в лотарията, като са си създали дори специален синдикат за целта. Мъжете вече били загубили надежда, че ще спечелят нещо, когато късметът неочаквано им се усмихнал. Сега всеки от участниците получава по 3 милиона британски лири.

Научавайки, че са спечелили джакпота от 38 милиона лири, шофьорите напуснали работа. Един от тях карал автобуса, когато чул печелившите числа и оставил превозното средство по средата на маршрута, съобщи в. "Сън".

На следващия ден всичките 12 късметлии отказали да отидат на работа. Мнозина от тях твърдят, че няма да се върнат там повече.

Един от спечелилите е 49-годишният Джон Ноакс, работил като шофьор 16 години. Миналата година дори е бил номиниран за наградата Шофьор на годината.

Ноакс твърди, че дните му зад волана са приключили и повече няма да се върне на тази работа. Сега той иска да осъществи отколешната си мечта и да си купи автомобил Aston Martin, заменяйки своя Nissan Primera. Освен това мъжът обещава да купи на жена си всичко, което тя поиска, пише в. "Дейли мейл".

40-годишният колега на Ноакс Чарлз Конър разказва, че е работил по 14 ужасни часа на ден, за да свърже двата края. Сега иска да използва печалбата, за да продължи образованието си, което е приключил на 16-годишна възраст. Планира да учи математика и чужди езици. Освен това иска да стане член на голф клуб и да си купи автомобил, някаква обикновена малолитражка.

Съпругата на 53-годишния Стефан Дерик - Фернанда, е казала, че семейството планира да се сдобие с "обикновени неща" – нов автомобил, къща, да погаси заемите си и да отиде на почивка в чужбина. Окончателно решение обаче фамилията още не е взела.

Това е петата голяма печалба на британци в "Евромилиони" през 2012 г. На 20 януари Гарет Бул и съпругата му Катрин от Мансфийлд в Нотингамшир спечелиха близо 41 милиона лири. На 7 февруари младата двойка Каси Карингтън и Мат Тофам получиха над 45 милиона лири от "Евромилиони". След това още два джакпота бяха спечелени от участници, пожелали анонимност, пише БТА.

Източник dnes.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Ралица Тошкова в порно снимка

В общество от педали и вечни скандали се взриви и още един сексскандал, този път на невероятния модел  Ралица Тошкова , врътнала едно фелацио на предполагаемия късметлия Владо Арабаджиев, с когото се знае, че красавицата има отношения. Стана модерно да гледаме порно снимки и клипове на звезди, така че скоро време ще вземат да ни станат банални, но дотогава има още какво да се види. На всички бе любопитно да надникнат в дебрите на сексуалните възможности , които  адреналинката  Яна  показа пред цяла България или пък на други звезди, но определено тя бе в класацията топ десет зад позиция номер 1. Сега има и други кандидатки да си показват “дреболиите” като вече споменатата палавница Тошкова. Девойчето е имала много любовници като например футболиста Ники Михайлов и Александър Младенов, както и още една тайфа с известни пелейбои, така че кой е на знаменития фотос, не се знае, въпреки че за най-вероятен се смята  Арабаджиев . В крайна сметка може да заключим, че с възможностите на сексапил

Коледни и зимни изображения и картички

Коледни пожелания Коледни стихотворения за деца

България излага на опасност връзките си и с Израел, и с арабските страни

Близо две седмици след експлозията в пълен с израелски туристи автобус българските следователи казват, че още не са идентифицирали атентатора и не обявяват публично кой смятат, че стои зад атентата. Ако следите продължават да са неясни, какво ще е отражението на трагедията върху малката балканска страна, е ясно: тя излага на опасност тесните си връзки както с Израел, така и с арабските страни в Близкия изток, пише в днешния си брой в. "Ню Йорк таймс". Българските власти видимо не са склонни да се присъединят към израелския премиер Бенямин Нетаняху, който публично хвърли вината за атентата върху Хизбула и Иран - становище, което неофициално се споделя от американски представители. Вместо това правителството се опитва да не разкрива подробности по разследването, надявайки се да избегне грешки в ситуация с глобални политически последици и отражения върху сигурността на фона на все повече свидетелства за война в сянка между Израел, от една страна, и Иран и Хизбула от друга. Вестн