Пропускане към основното съдържание

Депутатка от ГЕРБ шокирана от Станишев

Депутатка от ГЕРБ шокирана от Станишев
Шокирана съм и съм омерзена от начина, по който един бивш премиер и председател на ПЕС говори за българските деца, а именно, че всяка година управлението на ГЕРБ е равно на 5000 по-малко родени деца.


Това заяви в Русе депутатката от ГЕРБ Светлана Ангелова, която е и зам.-председател на парламентарната социална комисия.

По думите й така "може да говори само един човек, който е на пазара".

"Искам да попитам неговия съпартиец и председател на комисията по труд и социална политика Драгомир Стойнев дали се срамува от своя председател на партията по повод това изказване и по тозипазарски начин за българските деца", заяви Ангелова.

Тя обясни, че за три години ГЕРБ са увеличили достъпа за целеви помощи за децата полусираци и децата с увреждания, като е премахнат подоходният праг за получаване на всички семейни помощи.

През следващата година ще бъдат разкрити 70 общностни центъра в цялата страна, които ще предоставят услуги за деца и техните родители. За три години са били разкрити със 140 социални услуги повече за деца в риск и деца с увреждания.
Ангелова информира, че 30 млн. лева ще бъдат отделени от държавния бюджет и целево ще бъдат дадени на общините за изграждането на социална инфраструктура през следващата година.

"С тези пари ние ще можем да започнем строежа на 15-20 детски заведения. Целта е всяка година да се отделят целево средства и за три-четири години ние ще разрешим този наболял проблем за българските семейства. Докато БСП харчеше за чешмички, градинки и водно огледало и същевременно разпродаваха терени на детски градини, ние всяка година ще строим детски заведения", каза Ангелова.

Тя заяви, че на фона на всичко, което се случва в Европа, единствено правителството на ГЕРБ не намалило заплати, пенсии и социални придобивки, предаде БТА.

Източник dnes.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Ралица Тошкова в порно снимка

В общество от педали и вечни скандали се взриви и още един сексскандал, този път на невероятния модел  Ралица Тошкова , врътнала едно фелацио на предполагаемия късметлия Владо Арабаджиев, с когото се знае, че красавицата има отношения. Стана модерно да гледаме порно снимки и клипове на звезди, така че скоро време ще вземат да ни станат банални, но дотогава има още какво да се види. На всички бе любопитно да надникнат в дебрите на сексуалните възможности , които  адреналинката  Яна  показа пред цяла България или пък на други звезди, но определено тя бе в класацията топ десет зад позиция номер 1. Сега има и други кандидатки да си показват “дреболиите” като вече споменатата палавница Тошкова. Девойчето е имала много любовници като например футболиста Ники Михайлов и Александър Младенов, както и още една тайфа с известни пелейбои, така че кой е на знаменития фотос, не се знае, въпреки че за най-вероятен се смята  Арабаджиев . В крайна сметка може да заключим, че с възможностите на сексапил

Коледни и зимни изображения и картички

Коледни пожелания Коледни стихотворения за деца

България излага на опасност връзките си и с Израел, и с арабските страни

Близо две седмици след експлозията в пълен с израелски туристи автобус българските следователи казват, че още не са идентифицирали атентатора и не обявяват публично кой смятат, че стои зад атентата. Ако следите продължават да са неясни, какво ще е отражението на трагедията върху малката балканска страна, е ясно: тя излага на опасност тесните си връзки както с Израел, така и с арабските страни в Близкия изток, пише в днешния си брой в. "Ню Йорк таймс". Българските власти видимо не са склонни да се присъединят към израелския премиер Бенямин Нетаняху, който публично хвърли вината за атентата върху Хизбула и Иран - становище, което неофициално се споделя от американски представители. Вместо това правителството се опитва да не разкрива подробности по разследването, надявайки се да избегне грешки в ситуация с глобални политически последици и отражения върху сигурността на фона на все повече свидетелства за война в сянка между Израел, от една страна, и Иран и Хизбула от друга. Вестн