Пропускане към основното съдържание

Пътната обстановка в страната днес

Републиканските пътища са проходими при зимни условия, съобщават от АПИ.

Температурите са в интервал от - 10°C до + 3°С.
Времето над страната е преобладаващо ясно, с разкъсана облачност.



Вятър духа в област Видин.

Пътните настилки са сухи, на места мокри, заснежени и заледени, обработват се и се опесъчават.

Намалена видимост поради мъгла:
- до 50 м - в районите на Нови Пазар, Симеоновград, Бяла, Силистра, Ямбол, Ихтиман, Скравена, Яна, Стара Загора, Казанлък, Оряхово, П. Тръмбеж и Разград.
- до 100 м - в районите на Видин, Лом, Кюстендил, Сливен, Плевен, Бургас, Хасково и Димитровград, ;
- до 150 м - в районите на Русе и Пловдив.

Състояние на проходите:
- "Златишки" - затворен за МПС;
- "Твърдишки" - затворен за МПС;
- "Върбишки" - затворен за МПС;
- "Троянски" - затворен за МПС;
- "Дюлински" - забранено е движението на товарни МПС;
- "Айтоски" -забранено е движението на МПС с тегло над 20 т през стоманен мост на р. Казан дере;
- „Вратник" - забранено е движението на МПС над 10 т от /гр. В. Търново-гр. Сливен/;
- „Шипка" - забранено е движението на МПС над 10 т - срок до 31.03.2012 г.;
- „Петрохан" - забранено е движението на МПС над 10 т, а товарните да се движат без ремаркета и полуремаркета;

Състояние на автомагистралите:
АМ „Тракия": суха пътна настилка на места мокра. Тунел "Траянови врата"-дясна тръба посока София-Пловдив- няма осветление поради повреда в ел. инсталацията- ограничена скорост до 50 км/ч. Поради множество дупки и извършване на ремонтни дейности от п.в. Церово до п.в. Гелеменово - за двете платна е въведено ограничение на скоростта до 100 км/час.
АМ „Хемус": суха пътна настилка на места мокра.
АМ „Марица":суха пътна настилка.
АМ "Люлин": мокра на места суха пътна настилка. Поради отстраняване на дефект се въвежда временно ограничение на движението в дясната тръба на първият тунел посока Перник, като движението се пренасочва в изпреварващата лента.

Източник news.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Ралица Тошкова в порно снимка

В общество от педали и вечни скандали се взриви и още един сексскандал, този път на невероятния модел  Ралица Тошкова , врътнала едно фелацио на предполагаемия късметлия Владо Арабаджиев, с когото се знае, че красавицата има отношения. Стана модерно да гледаме порно снимки и клипове на звезди, така че скоро време ще вземат да ни станат банални, но дотогава има още какво да се види. На всички бе любопитно да надникнат в дебрите на сексуалните възможности , които  адреналинката  Яна  показа пред цяла България или пък на други звезди, но определено тя бе в класацията топ десет зад позиция номер 1. Сега има и други кандидатки да си показват “дреболиите” като вече споменатата палавница Тошкова. Девойчето е имала много любовници като например футболиста Ники Михайлов и Александър Младенов, както и още една тайфа с известни пелейбои, така че кой е на знаменития фотос, не се знае, въпреки че за най-вероятен се смята  Арабаджиев . В крайна сметка може да заключим, че с възможностите на сексапил

Коледни и зимни изображения и картички

Коледни пожелания Коледни стихотворения за деца

България излага на опасност връзките си и с Израел, и с арабските страни

Близо две седмици след експлозията в пълен с израелски туристи автобус българските следователи казват, че още не са идентифицирали атентатора и не обявяват публично кой смятат, че стои зад атентата. Ако следите продължават да са неясни, какво ще е отражението на трагедията върху малката балканска страна, е ясно: тя излага на опасност тесните си връзки както с Израел, така и с арабските страни в Близкия изток, пише в днешния си брой в. "Ню Йорк таймс". Българските власти видимо не са склонни да се присъединят към израелския премиер Бенямин Нетаняху, който публично хвърли вината за атентата върху Хизбула и Иран - становище, което неофициално се споделя от американски представители. Вместо това правителството се опитва да не разкрива подробности по разследването, надявайки се да избегне грешки в ситуация с глобални политически последици и отражения върху сигурността на фона на все повече свидетелства за война в сянка между Израел, от една страна, и Иран и Хизбула от друга. Вестн