Пропускане към основното съдържание

Кадиев ще води червената листа с общинари за София

Кандидатът на БСП за кмет на София Георги Кадиев ще бъде и  водач на листата на партията за общински съветници. Това решиха с явно гласуване делегатите на Градската конференция на  БСП-София. С таен вот беше  подредена останалата част от листата, която ще съдържа общо 31 имена. 
Георги Кадиев препоръча 12 кандидати, които да намерят място в листата. Според него кандидатът за кмет трябва ясно да каже кои хора могат да бъдат част от неговия екип, а "не с листчета,  sms-и, не тайно по ъглите".
Затова Кадиев препоръча при тайния  вот за кандидати за общински съветници да бъдат подкрепени  Гергана Алексова, Георги Свиленски, Калоян Паргов, Жельо Бойчев, Анна Байчева, Альоша Даков, Владимир Данев, Орлин Ваташки,  Румен Георгиев, Симеон Славчев, Теодора Делисивкова и Ана  Ананиева. 
Георги Кадиев си поставя за цел на тези избори БСП да спечели 18 места в Столичния общински съвет, или с 50 процента  повече от 12-те, които има в момента. Той гарантира, че ако  постигнат по-лош резултат от този на предишните избори, ще освободи мястото на общински съветник.
Най-много гласове при тайния вот получи настоящият председател  на Групата на БСП в Столичния общински съвет Жельо Бойчев - 105  гласа, което го нареди на второ място в листата.
След него на  първите 12 места са Георги Свиленски, Альоша Даков, Борислав  Борисов, Калоян Паргов, Анна Байчева, Милка Христова, Владимир  Данев, Росен Малинов, Орлин Ваташки и Борис Цветков. 
Настоящият общински съветник Гергана Алексова е на 15-о място в листата. Извън първите 18 места остават и колегите й Таня Найденова, Бойко Маринков и Генчо Пастърмов. От 13-о до18-о място в листата са и Румен Георгиев, Панайот  Бончев, Теодора Делисивкова, Иван Таков и Николай Белалов.

Източник dnes.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Ралица Тошкова в порно снимка

В общество от педали и вечни скандали се взриви и още един сексскандал, този път на невероятния модел  Ралица Тошкова , врътнала едно фелацио на предполагаемия късметлия Владо Арабаджиев, с когото се знае, че красавицата има отношения. Стана модерно да гледаме порно снимки и клипове на звезди, така че скоро време ще вземат да ни станат банални, но дотогава има още какво да се види. На всички бе любопитно да надникнат в дебрите на сексуалните възможности , които  адреналинката  Яна  показа пред цяла България или пък на други звезди, но определено тя бе в класацията топ десет зад позиция номер 1. Сега има и други кандидатки да си показват “дреболиите” като вече споменатата палавница Тошкова. Девойчето е имала много любовници като например футболиста Ники Михайлов и Александър Младенов, както и още една тайфа с известни пелейбои, така че кой е на знаменития фотос, не се знае, въпреки че за най-вероятен се смята  Арабаджиев . В крайна сметка може да заключим, че с възможностите на сексапил

Коледни и зимни изображения и картички

Коледни пожелания Коледни стихотворения за деца

България излага на опасност връзките си и с Израел, и с арабските страни

Близо две седмици след експлозията в пълен с израелски туристи автобус българските следователи казват, че още не са идентифицирали атентатора и не обявяват публично кой смятат, че стои зад атентата. Ако следите продължават да са неясни, какво ще е отражението на трагедията върху малката балканска страна, е ясно: тя излага на опасност тесните си връзки както с Израел, така и с арабските страни в Близкия изток, пише в днешния си брой в. "Ню Йорк таймс". Българските власти видимо не са склонни да се присъединят към израелския премиер Бенямин Нетаняху, който публично хвърли вината за атентата върху Хизбула и Иран - становище, което неофициално се споделя от американски представители. Вместо това правителството се опитва да не разкрива подробности по разследването, надявайки се да избегне грешки в ситуация с глобални политически последици и отражения върху сигурността на фона на все повече свидетелства за война в сянка между Израел, от една страна, и Иран и Хизбула от друга. Вестн