Пропускане към основното съдържание

Реал подгони 20-годишен рекорд

Представянето на Реал Мадрид що се отнася до отбелязването на голове, определено ще вдъхне оптимизъм на феновете на тима за успешно завършване на сезона.
Статистиката показва, че след 6:2 срещу Виляреал, тимът е отбелязал най-много попадения в последните 20 години на този етап от първенството (23 мача). Досега Кристиано Роналдо и компания са вкарали 59 гола, което е със 7 по-малко от онзи тим, воден от Джон Тошак.
Постижението обаче е сериозно, защото за този период тимът само 4 пъти е успял да премине границата от 50 попадения след 23 срещи. През сезон 2007/08 съставът на Бернд Шустер наниза 53 гола, а прети това го стори и отбора от 1994/95 воден от Хорхе Валдано. Тимът на Висенте дел Боске отбеляза 52 гола през 2000/01, а през 1991/92 бяха вкарани 51.
Това прави средно по 2,56 гола на мач и надеждите са, че може да бъде подобрен рекорда от 107 гола за една кампания поставен именно през 1989/90. За целта обаче, трябва да бъдат реализирани 49 гола в оставащите 15 срещи, което прави по повече от 3 гола на двубой.
Това означава, че е необходимо белите да започнат да бележат повече далеч от дома, защото досега са намерили мрежата 41 пъти на „Бернабеу” и само 18 извън столицата.
През миналата кампания Барселона имаше добри шансове да подобри постижението, но слабо представяне в последните мачове, когато титлата вече бе решена, попречи на състава, който остана със 105 попадения. 

Източник gol.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Ралица Тошкова в порно снимка

В общество от педали и вечни скандали се взриви и още един сексскандал, този път на невероятния модел  Ралица Тошкова , врътнала едно фелацио на предполагаемия късметлия Владо Арабаджиев, с когото се знае, че красавицата има отношения. Стана модерно да гледаме порно снимки и клипове на звезди, така че скоро време ще вземат да ни станат банални, но дотогава има още какво да се види. На всички бе любопитно да надникнат в дебрите на сексуалните възможности , които  адреналинката  Яна  показа пред цяла България или пък на други звезди, но определено тя бе в класацията топ десет зад позиция номер 1. Сега има и други кандидатки да си показват “дреболиите” като вече споменатата палавница Тошкова. Девойчето е имала много любовници като например футболиста Ники Михайлов и Александър Младенов, както и още една тайфа с известни пелейбои, така че кой е на знаменития фотос, не се знае, въпреки че за най-вероятен се смята  Арабаджиев . В крайна сметка може да заключим, че с възможностите на сексапил

Коледни и зимни изображения и картички

Коледни пожелания Коледни стихотворения за деца

България излага на опасност връзките си и с Израел, и с арабските страни

Близо две седмици след експлозията в пълен с израелски туристи автобус българските следователи казват, че още не са идентифицирали атентатора и не обявяват публично кой смятат, че стои зад атентата. Ако следите продължават да са неясни, какво ще е отражението на трагедията върху малката балканска страна, е ясно: тя излага на опасност тесните си връзки както с Израел, така и с арабските страни в Близкия изток, пише в днешния си брой в. "Ню Йорк таймс". Българските власти видимо не са склонни да се присъединят към израелския премиер Бенямин Нетаняху, който публично хвърли вината за атентата върху Хизбула и Иран - становище, което неофициално се споделя от американски представители. Вместо това правителството се опитва да не разкрива подробности по разследването, надявайки се да избегне грешки в ситуация с глобални политически последици и отражения върху сигурността на фона на все повече свидетелства за война в сянка между Израел, от една страна, и Иран и Хизбула от друга. Вестн