Пропускане към основното съдържание

Изритаха Шарков, Гяуров и Димитров от СДС

Депутатите от "Синята коалиция" Мартин Димитров, Ваньо Шарков и Димо Гяуров са изключени от СДС
Депутатите от "Синята коалиция" Мартин Димитров, Ваньо Шарков и Димо Гяуров са изключени от СДС. Това реши на днешното си заседание Националният съвет на СДС. Бившият лидер на сините Мартин Димитров е бил изключен с пълно единодушие.


По време на заседанието конкретна кандидатура на СДС за конституционен съдия след отказа на Петър Стоянов не е била обсъждана. Стана ясно обаче, че Националният съвет на сините задължава НИС да номинира и сините депутати ще бъдат задължени да вкарат кандидатурата в парламента.


По време на заседанието депутатът Михаил Михайлов от Синята коалиция е поискал оставка на ръководството на СДС.

Михайлов заяви, че когато е поискал ръководството на СДС да се оттегли, е бил освиркан. Тази инициатива била лично негова и парламентарната група не знаела за нея.

Той беше единственият син депутат, който дойде на заседанието и напусна преди неговия край. От думите му стана ясно, че освен отлъчените трима, се е обсъждало и изключването на Йордан Бакалов, но не даде повече подробности.

Никой на заседанието на НС на СДС не дал точен отговор на въпроса защо Петър Стоянов е бил издигнат сега, а не преди два месеца например за конституционен съдия.

Според Михайлов проблемът на синята партия е, че не прави политика и не коментира важните за обществото проблеми.

„Изборът на конституционен съдия е игра, която не е наша. Влязохме в един провал на ГЕРБ с кандидатурата на Венета Марковска, решихме да запълним тази пробойна, скандалът се пренесе при нас и обвинявам за това цялото ръководство, отсече Михайлов.
На въпрос дали ще подаде оставка, Михайлов заяви, че мястото му е в СДС, където е вече 23 години. Според Михайлов решенията в синята партия се вземат не от лидера Емил Кабаиванов, а от члена на НИС на партията Борис Марков.

Миналия вторник беше издигната кандидатурата на Петър Стоянов за кандидат за съдия в КС, но три дни по-късно поради международните си ангажименти бившият президент отклони предложението.

Преди това сините депутати отказаха да внесат неговата кандидатура за гласуване в парламента, тъй като смятат, че ГЕРБ си „измива ръцете“ от скандала „Марковска“ чрез СДС.

Информацията е актуализирана в 12.30 часа

Източник dnes.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Ралица Тошкова в порно снимка

В общество от педали и вечни скандали се взриви и още един сексскандал, този път на невероятния модел  Ралица Тошкова , врътнала едно фелацио на предполагаемия късметлия Владо Арабаджиев, с когото се знае, че красавицата има отношения. Стана модерно да гледаме порно снимки и клипове на звезди, така че скоро време ще вземат да ни станат банални, но дотогава има още какво да се види. На всички бе любопитно да надникнат в дебрите на сексуалните възможности , които  адреналинката  Яна  показа пред цяла България или пък на други звезди, но определено тя бе в класацията топ десет зад позиция номер 1. Сега има и други кандидатки да си показват “дреболиите” като вече споменатата палавница Тошкова. Девойчето е имала много любовници като например футболиста Ники Михайлов и Александър Младенов, както и още една тайфа с известни пелейбои, така че кой е на знаменития фотос, не се знае, въпреки че за най-вероятен се смята  Арабаджиев . В крайна сметка може да заключим, че с възможностите на сексапил

Коледни и зимни изображения и картички

Коледни пожелания Коледни стихотворения за деца

България излага на опасност връзките си и с Израел, и с арабските страни

Близо две седмици след експлозията в пълен с израелски туристи автобус българските следователи казват, че още не са идентифицирали атентатора и не обявяват публично кой смятат, че стои зад атентата. Ако следите продължават да са неясни, какво ще е отражението на трагедията върху малката балканска страна, е ясно: тя излага на опасност тесните си връзки както с Израел, така и с арабските страни в Близкия изток, пише в днешния си брой в. "Ню Йорк таймс". Българските власти видимо не са склонни да се присъединят към израелския премиер Бенямин Нетаняху, който публично хвърли вината за атентата върху Хизбула и Иран - становище, което неофициално се споделя от американски представители. Вместо това правителството се опитва да не разкрива подробности по разследването, надявайки се да избегне грешки в ситуация с глобални политически последици и отражения върху сигурността на фона на все повече свидетелства за война в сянка между Израел, от една страна, и Иран и Хизбула от друга. Вестн