Пропускане към основното съдържание

Със страх и циркаджийство не се управлява, рече Доган

ГЕРБ правят „пародия на политика”, каза лидерът на ДПС Ахмед Доган пред събралото се множество на предизборен митинг в с.Вълнари, Шуменско.


„Управлението се провали във всяко отношение, защото бяха неподготвени. Нямаха и нямат никаква визия за управлението на страната, защото дойдоха на власт в резултат на емоционален вот. Защото превърнаха в модел своеволията, насаждането на страх и циркаджийството в политика", подчерта Доган.

„По време на нашия мандат в страната влязоха над 25 млрд. евро чуждестранни инвестиции за 4 години. В техния мандат до този момент те са нула. Ние имахме фискален резерв над 8 млрд лв. От тях сега ги няма половината.”, каза Доган.

„За президентския вот искам да кажа, че ще си останат само с мечтата, че ще имат президент”, заяви председателят на ДПС.

"Нашата цел е да създадем условия за предсрочни парламентарни избори, тък като ако оставим всичко това да продължи още две години, няма да можем обясним на децата си защо допуснахме това да се случи”, посочи Доган.

Той заяви, че е крайно време държавата да започне да се развива нормално, а за да се случи това управляващата партия трябва да си отиде, защото са некомпетентни, неподготвени и са се провалили във всяко едно отношение.

Според лидера на ДПС единственият шанс за ускорено развитие за осигуряване на чуждестанни инвестиции и развитие на страната са предсрочни избори. Държавата трябва да започне да се развива нормално с ясна визия за развитие, а не с ножици за рязане на лентички, каза още Доган.


Източник dnes.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Ралица Тошкова в порно снимка

В общество от педали и вечни скандали се взриви и още един сексскандал, този път на невероятния модел  Ралица Тошкова , врътнала едно фелацио на предполагаемия късметлия Владо Арабаджиев, с когото се знае, че красавицата има отношения. Стана модерно да гледаме порно снимки и клипове на звезди, така че скоро време ще вземат да ни станат банални, но дотогава има още какво да се види. На всички бе любопитно да надникнат в дебрите на сексуалните възможности , които  адреналинката  Яна  показа пред цяла България или пък на други звезди, но определено тя бе в класацията топ десет зад позиция номер 1. Сега има и други кандидатки да си показват “дреболиите” като вече споменатата палавница Тошкова. Девойчето е имала много любовници като например футболиста Ники Михайлов и Александър Младенов, както и още една тайфа с известни пелейбои, така че кой е на знаменития фотос, не се знае, въпреки че за най-вероятен се смята  Арабаджиев . В крайна сметка може да заключим, че с възможностите на сексапил

Коледни и зимни изображения и картички

Коледни пожелания Коледни стихотворения за деца

България излага на опасност връзките си и с Израел, и с арабските страни

Близо две седмици след експлозията в пълен с израелски туристи автобус българските следователи казват, че още не са идентифицирали атентатора и не обявяват публично кой смятат, че стои зад атентата. Ако следите продължават да са неясни, какво ще е отражението на трагедията върху малката балканска страна, е ясно: тя излага на опасност тесните си връзки както с Израел, така и с арабските страни в Близкия изток, пише в днешния си брой в. "Ню Йорк таймс". Българските власти видимо не са склонни да се присъединят към израелския премиер Бенямин Нетаняху, който публично хвърли вината за атентата върху Хизбула и Иран - становище, което неофициално се споделя от американски представители. Вместо това правителството се опитва да не разкрива подробности по разследването, надявайки се да избегне грешки в ситуация с глобални политически последици и отражения върху сигурността на фона на все повече свидетелства за война в сянка между Израел, от една страна, и Иран и Хизбула от друга. Вестн