Пропускане към основното съдържание

Българки пълнят гърди с гърмящ силикон от Азия

Нискокачествени силиконови импланти, внос от Индия, Китай и Южна Корея, са наводнили пазара, съобщи началникът на Военномедицинска академия ген. Стоян Тонев.
Азиатските са подбили цената (1500 – 2000 евро) на реномираните марки от Европейския съюз, които се търгуват по 4000 евро, подчерта той и добави, че евтинията е заради кризата.
Генералът допълни пред в. "Монитор", че евтините импланти нямат никаква гаранция колко време ще издържат.
По думите му имитациите издържат по година-две, пукат се по-лесно, докато тези от високо качество са с гаранция между пет и петнайсет години.
Шефът на ВМА алармира, че вече има случаи на дами, които, след като са се изръсили с по два бона в евро, са потърсили помощ за отстраняването им във Военномедицинска академия. Засега увредени жени обаче няма.  
Специалистът разясни, че усложненията се изразяват в образуването на асиметрия, възли и грозни провисвания на плътта, но не застрашават организма.
"Жените да внимават какво си слагат, защото не е ясно дали евтиният силикон не е токсичен, не сме сигурни и дали нелегално внесените гърди от Азия са произведени стерилно", подчерта Стоян Тонев.
"Напълно възможно е чрез тях човек да бъде инфектиран с някакво заболяване", допълни той.

Източник dnes.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Ралица Тошкова в порно снимка

В общество от педали и вечни скандали се взриви и още един сексскандал, този път на невероятния модел  Ралица Тошкова , врътнала едно фелацио на предполагаемия късметлия Владо Арабаджиев, с когото се знае, че красавицата има отношения. Стана модерно да гледаме порно снимки и клипове на звезди, така че скоро време ще вземат да ни станат банални, но дотогава има още какво да се види. На всички бе любопитно да надникнат в дебрите на сексуалните възможности , които  адреналинката  Яна  показа пред цяла България или пък на други звезди, но определено тя бе в класацията топ десет зад позиция номер 1. Сега има и други кандидатки да си показват “дреболиите” като вече споменатата палавница Тошкова. Девойчето е имала много любовници като например футболиста Ники Михайлов и Александър Младенов, както и още една тайфа с известни пелейбои, така че кой е на знаменития фотос, не се знае, въпреки че за най-вероятен се смята  Арабаджиев . В крайна сметка може да заключим, че с възможностите на сексапил

Коледни и зимни изображения и картички

Коледни пожелания Коледни стихотворения за деца

България излага на опасност връзките си и с Израел, и с арабските страни

Близо две седмици след експлозията в пълен с израелски туристи автобус българските следователи казват, че още не са идентифицирали атентатора и не обявяват публично кой смятат, че стои зад атентата. Ако следите продължават да са неясни, какво ще е отражението на трагедията върху малката балканска страна, е ясно: тя излага на опасност тесните си връзки както с Израел, така и с арабските страни в Близкия изток, пише в днешния си брой в. "Ню Йорк таймс". Българските власти видимо не са склонни да се присъединят към израелския премиер Бенямин Нетаняху, който публично хвърли вината за атентата върху Хизбула и Иран - становище, което неофициално се споделя от американски представители. Вместо това правителството се опитва да не разкрива подробности по разследването, надявайки се да избегне грешки в ситуация с глобални политически последици и отражения върху сигурността на фона на все повече свидетелства за война в сянка между Израел, от една страна, и Иран и Хизбула от друга. Вестн