Пропускане към основното съдържание

"Карибски пирати: В непознати води" е новият рекордьор по приходи за годината

"Карибски пирати: В непознати води" е новият рекордьор по приходи за уикенд в САЩ от началото на годината. Това съобщи специализираният сайт www.boxofficemojo.com.
 
Филмът с участието на Джони Деп и Пенелопе Крус събра 90.2 млн. долара, докато предишният рекордьор – "Бързия и яростни 5: Удар в Рио", се отчете с 86.2 млн. долара преди четири седмици.  
 
Четвъртата част на сагата "Карибски пирати" се завъртя едновременно на 4155 кина, като със своите приходи заема четиринадесета позиция сред най-касовите премиери за май за всички времена. Заслуга за това има фактът, че 46% от постъпленията идват от 3D прожекции, които са с по-скъпи билети.
 
"Карибски пирати: В непознати води" има по-слаб старт от предишните три части, като "На края на света" дебютира със 114.7 млн. долара през май 2007 година, а "Ковчегът на мъртвеца" тръгна със 135.6 млн. долара през юли 2006 г. Единствено първата част има по-слаби приходи, като за първия си уикенд да екран събра 46.6 млн. през юли 2003 г.

Тук е моментът да отбележим, че докато първият филм от поредицата е струвал около 140 млн. долара, последният вече е направен с 250 милиона. Интересно е също, че "Карибски пирати: В непознати води" има по-слаб старт и от последния филм с Джони Деп – "Алиса в страната на чудесата", донесъл 116.1 млн. долара за първите си три дни на екран.
 
Според дистрибутора "Уолт Дисни пикчърс" 54% от зрителите на лентата в САЩ са били мъже, а също толкова са на възраст над 25 години.
 
Изненадата през седмицата поднесе комедията Bridesmaids, която през втория си уикенд на екран събра 20.9 милиона долара, или с 20% по-слаби приходи от дебютните три дни. Според наблюденията на анализаторите наскоро подобен нисък спад не е регистриран от нито една комедия със сходен сюжет. За десет дни Bridesmaids вече има 59.3 млн. долара, което е повече от всички приходи от прожекции в САЩ на сходния като сюжет "Войната на булките".
 
Интересно е също, че пуснатият само в шест кина "Полунощ в Париж" на Уди Алън събра 599 003 долара през премиерният си уикенд, като това го прави рекордьор за годината при съотношението средни приходи от едно кино. Това е и с три пъти по-висок резултат от последния филм на Алън - "Ще срещнеш висок тъмнокос непознат", дебютирал на същия брой екрани през септември миналата година.

Източник dnevnik.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Ралица Тошкова в порно снимка

В общество от педали и вечни скандали се взриви и още един сексскандал, този път на невероятния модел  Ралица Тошкова , врътнала едно фелацио на предполагаемия късметлия Владо Арабаджиев, с когото се знае, че красавицата има отношения. Стана модерно да гледаме порно снимки и клипове на звезди, така че скоро време ще вземат да ни станат банални, но дотогава има още какво да се види. На всички бе любопитно да надникнат в дебрите на сексуалните възможности , които  адреналинката  Яна  показа пред цяла България или пък на други звезди, но определено тя бе в класацията топ десет зад позиция номер 1. Сега има и други кандидатки да си показват “дреболиите” като вече споменатата палавница Тошкова. Девойчето е имала много любовници като например футболиста Ники Михайлов и Александър Младенов, както и още една тайфа с известни пелейбои, така че кой е на знаменития фотос, не се знае, въпреки че за най-вероятен се смята  Арабаджиев . В крайна сметка може да заключим, че с възможностите на сексапил

Коледни и зимни изображения и картички

Коледни пожелания Коледни стихотворения за деца

България излага на опасност връзките си и с Израел, и с арабските страни

Близо две седмици след експлозията в пълен с израелски туристи автобус българските следователи казват, че още не са идентифицирали атентатора и не обявяват публично кой смятат, че стои зад атентата. Ако следите продължават да са неясни, какво ще е отражението на трагедията върху малката балканска страна, е ясно: тя излага на опасност тесните си връзки както с Израел, така и с арабските страни в Близкия изток, пише в днешния си брой в. "Ню Йорк таймс". Българските власти видимо не са склонни да се присъединят към израелския премиер Бенямин Нетаняху, който публично хвърли вината за атентата върху Хизбула и Иран - становище, което неофициално се споделя от американски представители. Вместо това правителството се опитва да не разкрива подробности по разследването, надявайки се да избегне грешки в ситуация с глобални политически последици и отражения върху сигурността на фона на все повече свидетелства за война в сянка между Израел, от една страна, и Иран и Хизбула от друга. Вестн