Пропускане към основното съдържание

Баретата държал дрогата и проституцията във Варна

Нов анонимен свидетел срещу Златко Баретата го свърза с Алексей Петров, Маргините, Клюна и подземните босове във Варна. Според свидетеля Баретата дал бизнеса с дрога и проституция на Иван Славков и Веселин Жеков, които се отчитали с процент всеки месец.
Нов анонимен свидетел срещу Златко Баретата описа схема, по която той завзел пазара на дрога и проституция във Варна.
Свидетелят е бил охранител на бившия общински съветник във Варна и подсъдим именно за наркотрафик и проституция Иван Славков и на "партньора" му Веселин Жеков.
Всичко започнало през 2003 г., когато Славков и Жеков, които държали тогава пазара на дрога и проституция в морската столица се срещнали с Баретата.
Той дошъл на срещата в "Златни пясъци" с 30 души охрана. С него тогава били Тони Мамата, Демби (сега свидетел срещу него) и убитият преди години в София Антон Милтенов-Клюна.
На тази среща станало ясно, че бизнесът с проститутки ще се държи вече от Баретата, като Славков и Жеков ще продължат бизнеса, но ще се отчитат. Той им поискал да му плащат по 7 хиляди лева на месец за бизнеса в България и по 25 хиляди за бизнеса в чужбина.
Тогава Златко Баретата предложил подобна схема и за наркотиците - да му дават процент от печалбата, а той да им дава кокаин на по-ниска цена. Двамата отказали, но година по-късно двете страни постигнали съгласие.
Плащането ставало на всяко първо число на месеца. Изключения имало само по Нова Година,
когато имало забавяне на плащанията. Парите за Златко прибирал дясната му ръка Тони Мамата, твърди свидетелят и казва, че виждал как се предават суми от по 32 000 лв. на месец.
Връзката с Жеков, Славков и хората им ставала през мобилен телефон, от който обаче се пращали единствено смс-и с кодирани думи за видовете дрога, които трябва да бъдат доставени, когато са на привършване.
Варненците имали "бизнес" и с крадени коли, които използвали за разплащане с Баретата. За Славков и Жеков бившият им охранител казва, че спечелили битката за контрола над проститутките във Варна през 1996 г., сле д битка с групировката ТИМ
Анонимният свидетел твърди още, че Баретата имал добри отношения с Алексей Петров, а с Маргините си били поделили наркопазара в София.
Баретата е подсъдим като лидер на престъпна група за наркоразпространение и отговорен според прокуратурата за убийството на Румен Стефанов-Алф. С него на подсъдимата скамейка са още 20 души, които са били членове на "Фирмата", както била популярна групата му.

Източник bnews.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Ралица Тошкова в порно снимка

В общество от педали и вечни скандали се взриви и още един сексскандал, този път на невероятния модел  Ралица Тошкова , врътнала едно фелацио на предполагаемия късметлия Владо Арабаджиев, с когото се знае, че красавицата има отношения. Стана модерно да гледаме порно снимки и клипове на звезди, така че скоро време ще вземат да ни станат банални, но дотогава има още какво да се види. На всички бе любопитно да надникнат в дебрите на сексуалните възможности , които  адреналинката  Яна  показа пред цяла България или пък на други звезди, но определено тя бе в класацията топ десет зад позиция номер 1. Сега има и други кандидатки да си показват “дреболиите” като вече споменатата палавница Тошкова. Девойчето е имала много любовници като например футболиста Ники Михайлов и Александър Младенов, както и още една тайфа с известни пелейбои, така че кой е на знаменития фотос, не се знае, въпреки че за най-вероятен се смята  Арабаджиев . В крайна сметка може да заключим, че с възможностите на сексапил

Коледни и зимни изображения и картички

Коледни пожелания Коледни стихотворения за деца

България излага на опасност връзките си и с Израел, и с арабските страни

Близо две седмици след експлозията в пълен с израелски туристи автобус българските следователи казват, че още не са идентифицирали атентатора и не обявяват публично кой смятат, че стои зад атентата. Ако следите продължават да са неясни, какво ще е отражението на трагедията върху малката балканска страна, е ясно: тя излага на опасност тесните си връзки както с Израел, така и с арабските страни в Близкия изток, пише в днешния си брой в. "Ню Йорк таймс". Българските власти видимо не са склонни да се присъединят към израелския премиер Бенямин Нетаняху, който публично хвърли вината за атентата върху Хизбула и Иран - становище, което неофициално се споделя от американски представители. Вместо това правителството се опитва да не разкрива подробности по разследването, надявайки се да избегне грешки в ситуация с глобални политически последици и отражения върху сигурността на фона на все повече свидетелства за война в сянка между Израел, от една страна, и Иран и Хизбула от друга. Вестн